Apa Tangan untuk Bermain dalam Texas Holdem Poker

Setakat tangan poker berkenaan, ada tangan tertentu yang anda tidak boleh terlepas. Tercatat di bawah adalah beberapa tangan poker paling mewah yang harus dicuba oleh setiap pemain:

• Jack-Jack: Sememangnya selamat, dua bicu sepuluh tangan berkemungkinan menang sekurang-kurangnya 20% sepanjang masa. Jika kegagalan anda menunjukkan kepada anda seorang raja, permaisuri atau ace, anda mesti berhati-hati, jika tidak ia adalah permainan yang lancar https://humanityandinclusioncolombia.com/ .

• Ace-Queen: Ia dianggap sebagai tangan lukisan kedua terbaik. Jika tangan itu sesuai dengan anda, anda berpeluang memenangi permainan sekurang-kurangnya 20%.

• Raja-Ratu: Ini adalah salah satu kombinasi yang sangat sesuai, dan juga tangan lukisan yang menakjubkan yang hanya takut ace jatuh di atas kapal.

• Ace-Jack: Ace-Jack adalah tangan yang hebat juga. Tangan yang sesuai pasti lebih baik, tetapi tidak ada masalah di tangan yang tidak sesuai sama ada.

• King-Jack: Apabila berada di posisi terkemudian, King-Jack adalah salah satu tangan terbaik untuk dimainkan. Walau bagaimanapun, mana-mana tangan yang disebutkan di atas boleh mengalahkan tangan ini, dan ia mesti dilipat sehingga besar.

• Ace-Ten: Ia masih kekal sebagai tangan yang baik. Anda telah mendapat ace, dan anda boleh menjadikannya besar jika parameter lain sesuai pada papan.

Poker adalah permainan menang dan kalah. Untuk memenangi satu perlawanan, anda mungkin perlu melalui banyak kekalahan dari semasa ke semasa. Tidak kira sejauh mana anda mengetahui strategi dan perancangan permainan ini, anda tidak mungkin menang sepanjang masa.

Selain itu, anda mesti sedar tentang kesilapan biasa tertentu yang boleh mengubah tangan yang baik menjadi mimpi ngeri terburuk anda.

• 4-7, 4-8, 3-6 dan 5-8: Ini adalah beberapa tangan yang tidak akan membenarkan anda memenangi permainan, terutamanya yang tidak sesuai. Anda hanya perlu melemparkannya. Walaupun dalam keadaan buta, anda hanya boleh melemparkannya. Jika anda boleh melihat dua kad paling rendah dalam satu lubang, lipat sahaja melainkan anda berada dalam buta besar dan boleh melihat kegagalan secara percuma.

• Kad Ace + Low, tidak sesuai: Ini adalah kesilapan pemula biasa. Walaupun anda mungkin menang dalam beberapa kes dan head-up adalah cara yang baik, apabila dimainkan di meja empat orang, ini tidak boleh dimainkan jika anda dapat melihat kenaikan di hadapan anda.

• Kad muka + kad rendah, tidak sesuai: Ini juga merupakan kesilapan pemula biasa dan hanya boleh membantu anda kehilangan permainan dengan teruk.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*